Marieke Hilbrants
Life- en stiefcoaching


'Persoonlijke doelen bereiken'

'Meer balans en rust in het samengestelde gezin '

 

Ervaar je onnodig stress, voel je je onzeker, kun je lastig nee zeggen? Wil je effectiever communiceren en het beste uit jezelf halen? Coaching kan helpen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Je probeert de beste stiefouder te zijn en toch lukt het maar niet. Je hebt je zorgvuldig voorbereid op je nieuwe leven met een samengesteld gezin, probeert elke valkuil te vermijden, en toch loopt het niet. Je voelt dat er meer nodig is om de balans en rust te vinden die je nodig hebt.

 

Als lifecoach help ik je om je positieve energie weer te laten stromen en belemmeringen te lijf te gaan

Stiefcoaching biedt ondersteuning in het laten slagen van het samengestelde gezin


Door middel van coaching help ik je weer positiever in het leven te staan, jezelf te ontwikkelen en meer uit jezelf en jouw leven te halen. Ik begeleid mensen die vastlopen door allerlei vervelende gevoelens zoals schuld, onzekerheid, nervositeit, stress, negatieve stemmingen of communicatieproblemen.


Met meer hulp en ondersteuning, kennis en informatie kan een stiefgezin heel goed lukken. Graag bespreek ik samen met jou waar jij tegenaan loopt in jouw gezin. Ik kan je bijvoorbeeld helpen patronen inzichtelijk te maken en ik geef je advies en concrete tips, waarmee je thuis aan de slag kunt.


Voor vragen en/of meer informatie kun je contact met mij opnemen, samen gaan we bepalen wat nodig is om jouw doelen te bereiken en/of jouw stiefgezin te laten slagen.Contact

Meer weten? neem dan contact met me op via 06-21867327 of stuur een mail: info@mariekehilbrants.nl