Marieke Hilbrants
Life- en stiefcoaching

Aan de slag

Als lifecoach begeleid ik je in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Dit doe ik door goed naar je te luisteren; naar jouw persoonlijke verhaal, waar loop je tegenaan? Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen? Waar zit de meeste weerstand? 

Door middel van het stellen van vragen zet ik je aan het denken, zonder oordeel houd ik je zo nu en dan een spiegel voor en breng soms luchtigheid in het gesprek met behulp van humor. Ik geef je concrete tips en adviezen waar je thuis en/of op je werk direct mee aan de slag kunt. 
Coaching is geen therapie, we gaan niet diep graven in het verleden. De focus ligt op de toekomst; op het bereiken van jouw doel!

Mijn ervaring is dat er circa 4 sessies nodig zijn om de problemen aan te pakken en het gewenste doel te bereiken. We starten met een intakegesprek waar een 'klik' een belangrijke rol speelt, het is belangrijk dat jij je prettig en veilig voelt tijdens onze gesprekken. Tussen de gesprekken door kun je mij via mail of app bereiken voor vragen als je er even niet uit komt. De investering voor een traject bedraagt €389,--. Dit traject beslaat een telefonische intake, 4 persoonlijke gesprekken van circa 1,5 uur en begeleiding tussen de gesprekken door via mail en/of app.

Mijn aanpak is positief en doel- en oplossingsgericht, waarbij gelijkwaardigheid en veiligheid centraal staan.