Marieke Hilbrants
Life- en stiefcoaching

In mijn loopbaan hebben mensen altijd centraal gestaan. Ik ben veel type mensen tegengekomen, in alle 'soorten en maten'. Mijn affiniteit met mensen en hun gedragingen en met samengestelde gezinnen hebben ertoe geleid dat ik ben gestart als life- en stiefgezincoach. Met veel plezier heb ik een coachopleiding en een cursus stiefgezincoach gevolgd en afgerond en heb ik de hbo-opleiding toegepaste psychologie afgerond. Daarnaast ben ik gecertificeerd Stiefplan-Coach.

Mijn affiniteit met stiefgezinnen is ontstaan door persoonlijke ervaringen. De complexiteit en dynamiek van een stiefgezin vind ik bijzonder. Ik heb veel stiefgezinnen gezien die het niet gered hebben, dat vind ik heel erg zonde van alle liefde die er wel is, maar geen kans krijgt of heeft gekregen. Door mijn eigen ervaringen ben ik mij hierin gaan verdiepen om bij te dragen aan meer geslaagde samengestelde gezinnen.

Ik ben nieuwsgierig van aard. Ben altijd op zoek naar beweegredenen; waar worden mensen gelukkig van en wat belemmert mensen in hun leven, oftewel wat kost energie. Ik ga graag met mensen in gesprek om inzichtelijk te krijgen wat deze belemmeringen zijn, deze aan te pakken en ervoor te zorgen dat energie weer gaat stromen.

Ik wandel graag met mijn hond genietend van de prachtige natuur, houd van yoga, koken en eten met vrienden en familie.